Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/full.php on line 11

Das Claudoskop: cel mai static job, uitatul la stele


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

T-RECS – Night Skies from T-Recs (Timelapse Recordings) on Vimeo.

 

Există vreun job mai static de atât? Apeși pe un buton, aștepți câteva ore până când tot cerul trece pe deasupra ta și în final obții unele din cele mai dinamice imagini. Nemții de la T-RECS și-au făcut un studio specializat în filmări time-lapse. Sau, cum spun ei mai pretențios, ”HighRes Motion Control Timelapse Shots”.

 

Pe site-ul Apple există o pagină care se numește ”de ce o să iubești un Mac”. Între lucrurile care meritau să fie iubite, de câțiva ani era notat și faptul că un calculator cu măr nu ia viruși. Acum câteva zile au schimbat pagina iar vânzătorul de soluții antivirus Sophos a remarcat.

 

Microsoft a prezentat săptămâna trecută tableta pe care urmează să o lanseze. Se pare că și Google lucrează la una iar Forbes îi acordă prima șansă de a fi un competitor pentru iPad.

 

Toată lumea are Facebook. Toată lumea de pe Facebook are o adresă de email @facebook.com. Nimeni nu o folosește. Mark Zuckerberg nu e de acord așa că a mai făcut o modificare ce îi afectează momentan doar pe utilizatorii din Statele Unite.

 

Nu există (încă) o aplicație care să-ți protejeze iPhone-ul atunci când se izbește de ciment. Dar există acum o carcasă care face exact asta și nici nu arată ca o cărămidă.

LUNATIK TAKTIK iPhone Features from MINIMAL on Vimeo.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35