Das Claudoskop: statistica și recenziile


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Trip Advisor

 

Pleci în vacanță și îți alegi hotelul în funcție de recenziile pe care le-a primit de la alți turiști? Câțiva cercetători din New York au încercat folosind statistica să-și dea seama care sunt reale și care sunt scrise ca sarcină de serviciu. Cea mai bună alegere e hotelul cu mai mulți recenzori. Piscina în cameră e un alt bun argument.

 

Pentru prima oară în istorie, în Statele Unite vânzările de cărți electronice au generat mai multe venituri decât omoloagele lor cu cotor.

 

În California Facebook a fost pus să plătească 10 milioane de dolari pentru că sistemul său de publicitate Sponsored Stories folosește numele utilizatorilor fără a-i întreba de fiecare dată dacă își dau acordul.

 

Dependenții de gadgeturi și cei de fumat au un numitor comun: vaporizatorul Pax. Oare de câtă vreme îl au cei de la TechCrunch în teste?

Cât câștigi dacă lucrezi din Statele Unite în cea mai tare industrie.

Alte articole