Das Claudoskop: “Crop”-ul face istoria


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: guylaramee.com

 

The Huffington Post, unul dintre cele mai populare bloguri din SUA, își lansează o ediție specială pentru iPad. Care, spre deosebire de varianta free de browser, va costa 0,99 dolari pe ediție.

 

Din cauza poluării, plantele carnivore devin ierbivore. Nitrogenul din aer rezultat în urma poluării umane le oferă acestor plante suficientă hrană pentru a nu mai vâna tot soiul de gândaci.

Credit: The Oatmeal

 

Cum să aduni 140.000 de dolari în două zile cu ajutorul unui desen hidos cu o mamă grasă și un urs? E simplu dacă ești te numești Matthew Inman și ești cel din spatele cunoscutului site de umor The Oatmeal. Care s-a enervat atât de tare pe un individ care i-a cerut daune de 20.000 de dolari pentru defăimare (povestea e mai lungă, se pare că ce în cauză a furat fără jenă conținutul de pe Oatmeal la un moment dat) încât a făcut un desen cu mama lui, pe care l-a postat aici. Cu banii adunați Inman nu va plăti daunele, ci se va duce să îi doneze la National Wildlife Federation și la American Cancer Society.

 

Cărțile sculptate precum cea de mai sus sunt grozave!

 

Pozele iconice nu mai sunt la fel de iconice atunci când te uiți la ele înainte să fi fost decupate. Iată un exemplu, altele găsiți aici.

 

Foto: petapixel.com
Alte articole