Das Claudoskop: Facebook, harta și teritoriul


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: designweek.co.uk

 

Twitter a realizat prima reclamă pentru TV. Video-ul promovează pagina-hashtag #Nascar și parteneriatul încheiat de serviciul de microblogging cu National Association for Stock Car Auto Racing.

 

 

Stângacii au parte de tot felul de piedici în viața de zi cu zi, dar și atunci când navighează pe net. Un soft care modifică mânuța din pictograma cursorului, astfel încât cei care folosesc zi de zi mâna stângă în locul celei drepte să se simtă mai integrați social atunci când dau și ei un click.

 

Știați că Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe glob, e atât de înaltă încât poți vedea două asfințituri în aceeași zi? Priviți acest video și convingeți-vă!

 

 

10 puncte pentru cine ghicește ce sunt cele două forme extraterestre din poza de mai sus. Ați ghicit, sunt căștile de protecție ale echipei britanice de ciclism pentru Jocurile Olimpice din această vară de la Londra.

 

Pe câte teritorii se întinde imperiul Facebook la nivel mondial. O hartă care ne arată că doar China și Rusia mai sunt niște oaze cât de cât vizibile într-un mapamond de like-uri.

 

Infografic: vincos.it
Alte articole