Das Claudoskop: Tu ești cartograful!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Sursa: visual.ly

 

Compania germană Streetview Technology ne oferă posibilitatea să face propria noastră hartă în stil Google. Cu un kit de cameră care fotografiază străzile pe care ne plimbăm și care le și mapează în stil Google. În tot acest timp, Google e cu un pas în față și se pregătește să lanseze avioane care să facă 3D mapping.

655px-Europe_sunshine_hours_map

 

Termostatul cel cool de la Nest, care învață singur cum să ne facă facturile mai mici, se lansează și pe Amazon după ce a devenit disponibil și în Apple stores.

 

Cum arată o hartă a lumii în funcție de website-urile dominante în fiecare țară. Cam așa.

 

O altă hartă, de data asta a Europei, cu cantitatea de lumină solară de care beneficiază diversele regiuni ale continentului de-a lungul unui an. Via Wikimedia.

 

Dacă nu reușiți weekendul acesta să plecați din aglomerările urbane, încercați niște momente de relaxare aici. E gratuit.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35