Das Claudoskop: RIP Trololo


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: omfgdogs.com

 

Lăsați copiii să vină la Facebook e noua strategie a rețelei sociale, care ar vrea să pună login-ul fără restricții și în brațele celor până în 13 ani. Nu că n-ar fi deja acolo bine mersi mulți dintre ei: 7,5 milioane de utilizatori Facebook sunt sub această vârstă oricum.

 

Google a cumpărat Meebo, serviciul acela de chat pe care îl foloseam cu toții când ni se interzicea la birou să descărcăm Yahoo Messenger. Mai țineți minte, nu?

 

O pisică moartă transformată în elicopter zburător. Cam macabru, dar inexplicabil de cool totodată. Video mai jos, detalii aici.

 

 

Pentru că în toate aceste timpuri în care plouă cu pisici câinii latră a pustiu, iată, li se face și lor dreptate: am descoperit cel mai cool site cu câini: OMFGdogs.

 

Domnul din spatele hitului web Trololo a murit. Optimismul lui debordant va rămâne pe veci în sufletul nostru!

 

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35