Das Claudoskop: Cum se scrie corect Amercia?


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Dictionar cu imagini de la Google Search

 

Pregătiți-vă portofelele. Pentru că Apple se pregătește să lanseze niște noi produse “incredibile” după cum le numește Tim Cook în cadrul conferinței D: All Things Digital. Ce mai spune șeful Apple despre Siri, Steve Jobs, Hollywood, Google Glass și o posibilă rețea socială cu măr în frunte – într-o selecție de citate de la această conferință.

 

Dintre toate apocalipsele asta ar fi cea mai tare. Dacă cineva ar face un film despre Tetris, acest trailer i s-ar potrivi ca o mănușă. Sau mai bine zis, ca o bară de patru cuburi fixate exact în falia potrivită.

 

 

Un Dicționar Google? Desigur! Realizat de doi artiști britanici, proiectul adună poze cu ajutorul Google image search și le leagă fedeleș într-un dicționar de 1.240 de pagini, care, spun ei, este o dare de seamă “nefiltrată și fără ochi critic” a culturii umane în anul de grație 2012.

 

 

Care este cel mai tare cover după Rammstein în clipa de față? Unul făcut după piesa Du hast de către niște ruși molcomi. Haraşo spasiba!

 

 

Mitt Romney, candidat la Casa Albă, a vrut să fie tech chic, dar a nimerit-o tech dumb. A lansat o aplicație de iPhone, pe care a scris greșit America și i-a dat A-M-E-R-C-I-A. Gafa e trending topic pe Twitter, iar un Tumblr i-a fost deja dedicat.

 

Mitt Romney vrea o A-M-E-R-C-I-A mai bună. Foto: Gizmodo
Alte articole