Das Claudoskop: Să nu scrii niciodată “cloud”!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: jeffskierkadesigns.com

 

Dacă scrieți din întâmplare pe rețelele sociale pe care le frecventați cuvinte precum “attack”, “Al Qaeda”, “terrorism”,“dirty bomb” (ok, pe astea înțelegem de ce trebuie să le cam evităm), “pork”, “cloud”, “team” sau “Mexico” e de belea. Pentru că dacă le folosiți se aprinde un bec roșu și Departamentul de Securitate Internă al SUA începe să treacă la spionaj serios. Deci mai ușor cu cloud-ul, am reținut.

 

Facebook se pregătește să cumpere Face.com, un serviciu de recunoaștere facială. Cel puțin asta susține The Next Web, care citează niște surse israeliene.

 

Vreți să vedeți și voi ce vede de câteva luni încoace Sergey Brin cu ai săi Google Glasses? Un video ne pune puțin în pielea celui care și-a atârnat pe nas așa ceva. Cool, dar încă departe de visele cele mai îndrăznețe.

 

 

Cum arată o masă de cafea total retro? Cam așa.

 

Un viral pe care nu trebuie să îl ratați sub nici o formă: de la Getty Images: “From Love To Bingo”. O Poveste de dragoste spusă cu ajutorul arhivei pe care o deține site-ul de fotografii.

 

Alte articole