Das Claudoskop: Download Mungiu!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Notițe Steve Jobs

 

Românii au luat iar premii la Cannes. Am dat o tură să vedem pe unde e disponibil deja la download filmul lui Mungiu, După dealuri. Și vestea este că da, există la descărcat. Cel puțin cu numele. La fel de bine putem însă aștepta până la lansarea oficială. Sau putem cumpăra una dintre cărțile după care s-a inspirat regizorul: Spovedanie la Tanacu, disponibilă și în format electronic pe site-ul Polirom. La Google insights Bute bate și pe Mandinga și pe Mungiu. Ca să fim înțeleși.

 

 

E interesat să cumpere careva la licitație o ciornă neplagiată de-a lui Steve Jobs? De pe vremea când avea 19 ani și cunoștea doar Atari. Se vinde cu vreo 15.000 de dolari.

 

Facebook se dă de ceasul morții să intre cumva în lumea mobilă cu ambele picioare. Așa că iar repune pe tapet știrea că pregătește propriul telefon mobil. Big Like, ce să le urăm?

 

Iar Robert Scoble, bloggerul ubicuu din Silicon Valley, zice că Twitter arată ca un oraș părăsit. Ceea ce când vine din partea unui ciripitor notoriu, trebuie să însemne ceva.

 

Cum stăm la raportul masculin – feminin în rețelele sociale? Un infografic la zi mai jos. Luați de studiați. (via Information is Beautiful)

 

Masculin vs feminin în social media
Alte articole