Das Claudoskop: Ce e ăla AirPlay? Film despre Cuponiadă


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: Popsci

 

Șeful de la Time Warner Cable nu are idee ce este AirPlay. E cam la fel de grav ca atunci când nu știi ce e ACTA, se pare.

 

Dacă tot ați văzut The Avengers, dar simțiți că nu sunteți pe deplin împliniți, puteți cumpăra și aplicația asta din App Store. Sau puteți cumpăra niște albume Marvel, e mai simplu la întors paginile 🙂

 

După ce-a luat-o gura pe dinainte și a spus că cel mai tare telefon e Nokia, Siri a dres busuiocul și nu mai vorbește pe arătură.

 

Un sitcom despre Groupon? Neah! Nici chiar așa! Apple – ok, Facebook – ok. Ce mai urmează în ritmul ăsta? Unul despre Baidu?

 

Un infografic despre cât de propice e viața pe alte planete. De printat de aici și de ținut în buzunar pentru când dați o tură cu vreo companie de turism spațial care nu face customer service de calitate.

Alte articole