Das Cloudoskop: Olanda net-neutră. Instagram își deschide galerie de artă


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: hecklerdesign.com

 

Facebook își face, în sfârșit, propriul app store. Pentru toate device-urile și platformele. Centrul va fi deschis în următoarele săptămâni, zice anunțul de pe blogul companiei.

 

Un dispozitiv cu un design mișto: se numește OneLessDrop și împiedică diversele cabluri de la telefoane mobile și tablete să cadă de pe masă.

 

Olanda devine prima țară din Europa care adoptă neutralitatea internetului. Asta înseamnă că ISP-iști și autoritățile trebuie să aibă motive foarte întemeiate ca să deconecteze de la web. Cu detalii, pe Global Voices.

 

O pariziancă a mers până în Williamsburg (New York) ca să afle care e treaba cu hipsterii despre care ea, ca și noi, nu știe mare lucru. Un video foarte amuzant în care oameni ca noi se ascund mișelește după deget.

 

 

Fotografii închipuiți cu Instagram la purtător au o galerie de artă dedicată, Instacanvas. Unde să își expună și, eventual, să și vândă realitatea filtrată prin Instagram.

Alte articole