Das Claudoskop: Roboți grafferi. Gluga lui Zuck


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Grafrobot. Foto: shapeways.com

 

Twitter are ceva balls: ține partea unui utilizator luat la puricat de un tribunal din New York pentru participarea la acțiunile Occupy Wall Street. Twitter refuză să ofere autorităților date despre Malcolm Harris, care ar fi produs ceva dezordine în zilele cu proteste.

 

Gluga lui Mark Zuckerberg a devenit subiect de dezbatere în apropierea IPO-ului Facebook. CEO-ul celei mai mari rețele de socializare nu se desparte de ea nici în cele mai importante întâlniri, fapt catalogat de unii experți ca fiind lipsă de maturitate. Credem că Mark pur și simplu nu reușește să fie un tip câtuși de puțin original. Helanca lui Jobs era măcar mai simpatică.

 

SUA și China se aliază în lupta împotriva războaielor informatice de tot felul, anunță BBC. Ciudată mișcare, după ce s-a bătut atâta vreme apa în piuă că dinspre China vin toate atacurile cibernetice la adresa Statelor Unite.

 

O vizualizare a celor aproape 2.300 posibile exoplanete identificate până acum de misiunea Kepler a NASA. Hipnotic, nu alta:

 

 

Un robot care face graffiti-uri? Checked! Cu video mai jos și cu detalii aici.

 

Alte articole