Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/full.php on line 11

Das Claudoskop: Jetman peste Rio de Janeiro. Roboți eco


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

 

‘Jetman’-ul Yves Rossy a mai făcut o ispravă: atașat de aripa sa cu patru motoare, a urcat într-un elicopter și și-a dat drumul în văzduhul de deasupra orașului Rio de Janeiro. Epic!

 

 

Se pare că nu doar pe la noi se umblă cu ocaua mică în lumea academică. CEO-ul Yahoo Scott Thompson are o diplomă în computer science trecută în CV care nu există, de fapt, în realitate.

 

Un robot care iubește Terra? Nu e WALL•E, dar se apropie. Cercetătorii de la University of Bristol lucrează la botezatul Ecobot, un robot eco-friendly care se descompune după ce își termină misiunea.

 

Site-urile religioase prezintă mai multe riscuri de securitate decât cele pornografice. O spune un studiu “satanist”, realizat de Symantec.

 

Skateboarding în slow motion. Să înceapă week-end-ul! Pe repede înainte!

 

Alte articole