Das Claudoskop: Coada pixelată a lui Pi. Dopamina și cheful de muncă


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Structura chimică a dopaminei

 

Facebook se bagă literalmente în salvarea de vieți omenești. Oferind opțiunea utilizatorilor de a-și afișa pe Timeline faptul că sunt dispuși să doneze organe celor aflați în dificultate. Cu detalii într-un comunicat de presă al companiei.

 

π are 10.000.000.000.000 de zecimale verificate după virgulă. O vizualizare în care puteți vedea 4.000.000 dintre ele poate fi admirată aici.

 

Unul dintre cei mai curajoși oameni ai vremurilor noastre se numește Paul Miller și e jurnalist la The Verge. Paul va sta departe de Internet timp de un an. Să înceapă reality show-ul!

 

Fiți fără griji azi și fluierați fără să vă pese de nimic. Sau uitați-vă la asta: o istorie a fluieratului în 89 de piese muzicale.

 

 

V-ați făcut azi testul de dopamină cerebrală înainte să vă apucați de orice activitate? Ar fi bine. Pentru că cheful de muncă depinde de nivelul de dopamină din creier, după cum arată un studiu publicat în Journal of Neuroscience.

Alte articole