Das Claudoskop: Cătușe pentru textomani. Apple, cu 10 ani în urmă la securitate


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: tendollarfonts.bigcartel.com

 

Dacă v-ați săturat deja de iPad-ul vostru și vreți să vă întoarceți la mai clasicul laptop, acum puteți să vă spălați păcatele. Un proiect pe Kickstarter adună bani pentru a face posibil acest lucru. Iată despre ce e vorba.

 

 

Un infografic cu câștigurile Apple din al doilea sfert din 2012. Simplu și sugestiv.

 

Hack of the day: un sistem care îi împiedică pe textomani să mai trimită mesaje în draci. Nu-ți trebuie decât o minge de tenis și o pereche de cătușe ca să scapi de manie.

 

Apple e în urmă cu zece ani la capitolul securitate față de Microsoft. O spune firma de securitate Kaspersky. Povestea vine la scurtă vreme după ce peste jumătate de milion de Mac-uri au fost infectate cu un malware.

 

Când un font cool costă mai puțin de 10 dolari, scoți bani din buzunar chiar și dacă nu ești vreun mare grafic designer. Până la urmă și MoMa cumpără așa lucruri să le pună în vitrină de frumoase ce-s ele.

Alte articole