Das Claudoskop: Parole cu bătăi de inimă. 5GB de la Google în nori


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: Gizmodo.com

 

Cum facem parolele mai sigure într-o lume în care destui încă folosesc combinații gen newpassword sau parolanoua? Oamenii de știință s-au gândit că viitorul stă în cititul minții și al emoțiilor. Astfel, se lucrează la parole care să ia pulsul inimii și al undelor cerebrale pentru a ne permite accesul la conturile digitale.

 

Știți de televizorul pe care îl lansează IKEA? Care arată cam așa, din reclama pe care o fac suedezii. Nouă ne-a plăcut mai mult parodia lui Conan O’Brien.

 

 

Greenpeace s-a supărat pe Apple pentru că folosește o cantitate imensă de energie pentru serviciul iCloud. Așa că a pus de-o farsă cu multe baloane în magazinele cu măr.

 

Pentru prima dată în istorie, numărul smartphone-urilor vândute în Japonia îl depășește pe cel al celorlalte telefoane.

 

După îndelungi așteptări, Google lansează propriul serviciu de cloud storage pentru utilizatori, Google Drive. Cu 5GB gratuiți pentru fiecare dintre noi. Cu detalii aici. Mai trebuie așteptat însă vreo câteva săptămâni până va fi disponibil pentru toată lumea.

Alte articole