Das Claudoskop: Robo-gardieni și robo-prostituate. Nu apăsa butonul!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

 

O închisoare din Coreea de Sud folosește trei roboți pe post de gardieni care nu știu ce-i aia mila. Se numesc Robo-Guard, sunt dotați cu camere, inclusiv 3D, speakere și un software care poate evalua comportamentul celor de după gratii. Via.

 

Undeva nu foarte departe, în Noua Zeelandă, se pun la cale roboți cu funcții la fel de nebănuite. Ăia sexuali, despre care Das Cloud a mai scris aici. De data asta cercetătorii de la antipozi au pus de-un scenariu cu un cartier roșu complet robotizat în 2050.

 

În caz că ați ratat reîncarnarea lui 2Pac, iat-o aici, în toată splendoarea ei de hologramă (video-ul a devenit meme, cum altfel):

 

 

Un alt viral de mare senzație e cel cu butonul amplasat ostentativ într-o piață belgiană. Ce se întâmplă când un neisprăvit apasă pe el în video-ul de mai jos

 

 

India e țara spam-urilor, s-a mai confirmat cu un studiu recent. Care India bate țări precum SUA și Coreea de Sud. Nu deschideți mailuri de la Dasgupta sub nici o amenințare!

Alte articole