Das Claudoskop: Luvru cu Nintendo. Energie din asteroizi


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: timesunion.com

 

Pentru prima dată în istoria cercetărilor științifice, a fost observat un electron care s-a divizat în particule mai mici. Descoperirea a fost realizată de cercetători nemți și elvețieni.

 

Mâna lui Adam din celebra pictură a lui Michelangelo a fost folosită de Apple pentru unul dintre patentele sale. Mai exact pentru un iMac touch screen. Îi plăceau tot felul de mere lui Adam, ăsta e adevărul.

 

O companie misterioasă, Planetary Resources, sprijinită de regizorul James Cameron, precum și de cei doi șefi Google, Larry Page și Eric Schmidt, intenționează să caute resurse naturale pe asteroizii din apropiere. Să ne ținem antenele întinse la maxim.

 

O reclamă la automobilele Smart făcută pe Twitter. Foarte creativă! De urmărit pas cu pas aici.

 

 

Muzeul Luvru își înlocuiește plictisitoarele tururi audio cu console Nintendo 3DS. Cu care se se va putea face browsing de Monalisa în 3D. Când ai tabloul însuși în față de ce să mai apelezi, totuși, la astfel de simulacre?

 

Alte articole