Das Cloudoskop: FaceTagram, SMS-uri de la Hillary


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: gizmowatch.com

 

textsfromhillaryclinton.tumblr.com

Se pune la cale un satelit care captează razele soarelui și le transformă în energie pentru pământeni. Într-un viitor strălucit se vor putea trimite zeci de mii de megawați prin sistem wireless atât pe Pământ, cât și spre misiunile spațiale.

 

Un student de 19 ani din China și-a construit o mașină personală cu alimentare solară. L-a costat 2.378 de dolari să o pună pe roți și poate atinge 70 de km/h, ceea ce nu-i deloc rău pentru un proiect studențesc.

 

Cea mai tare glumă de 1 aprilie abia acum iese la suprafață: Iranul vrea să se deconecteze de la Internet. Ceva sâmbure de adevăr tot e de a prins așa bine poanta: Iranul chiar plănuiește o rețea informatică națională.

 

Dacă știți kim jong il looking at things, sigur o să vă placă și asta: Texts from Hillary. Secretarului de stat al SUA sigur îi place.

 

Este FaceTagram (Facebook care tocmai a cumpărat Instagram pentru 1 miliard de dolari) noul tech bubble? De citit o analiză interesantă a lui Charles Arthur în The Guardian.

Alte articole