Das Claudoskop: Apple de un miliard. Roboșah


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: Gizmag

 

Instagram, aplicația aia care a hipsterizat apusul Polaroid, a ajuns la 1 miliard de fotografii încărcate de pe mobil (a se citi iPhone). Să ne așteptăm la noi recorduri având în vedere că tocmai ce-a lansat și versiunea de Android. Să trăiască pozele cu farfurii pline!

 

Printingul 3D mai face o ispravă: un set de piese de șah care, combinate, dau naștere unui robot. Picioarele sunt cai întorși, mâinile sunt nebuni. Să înceapă rocada mare!

Foto: hyperallergic.com

 

Nu există tehnologie cu care armata SUA să nu țină pașii. De market place pentru aplicații mobile proprii am pomenit deja. Acum alta pe rol: servicii de private cloud împreună cu HP.

 

Apple devine prima companie de un trilion de dolari. Va deveni de fapt, în 2014, e estimarea unui analist american citat de CNN.

 

Câte fotografii digitale se fac an de an? În America, cel puțin, anul trecut s-au făcut de toate 80 de miliarde. Iar în 2015 se prognozează 105 miliarde. Ar fi interesant de aflat, totuși, și procentul celor care ajung la recycle bin.

Alte articole