Das Claudoskop: Obama pe Pinterest. ROGVAIV + 11


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

ROGVAIV + 11

 

Președintele SUA  și-a făcut cont și pe Pinterest. Poate fi urmărit aici. Chiar așa, unde să-ți pui prăjiturile cu fața ta decât pe Pinterest? Că doar nu pe site-ul de la Casa Albă.

Shitter

 

Prea multă pălăvrăgeală pe rețelele sociale nu e un lucru bun. O știe mai ales Shitter, un startup care îți transformă tweet-urile în hârtie igienică. Ca să te ștergi cu ele la … atunci când te-ai săturat să te auzi vorbind nimicuri.

 

10 miliarde de minute petrecute zilnic pe Facebook la nivel mondial. Și asta fără să luăm în calcul telefoanele mobile. Nici nu e așa mult, dacă împărțim la fiecare user în parte: 12min26sec.

 

Cum să spargi un cod de securitate iPhone în 2 minute? Un tutorial video mai jos. PS: trebuie să faceți, totuși, rost de software-ul ăla șmecher al suedezilor ca să și meargă treaba.

 

 

Magie pură. Oamenii de știință au mai adăugat 11 culori la curcubeu! Cu ajutorul laserelor și a cascadelor de ion.

Alte articole