Das Claudoskop: Cu Google prin Amazon. 6 ani de Twitter


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

 

O aplicație de iPhone, Geometric Porn, pusă pe tușă de Apple. Ziceți și voi, fete și băieți, asta-i treabă de oameni maturi?

 

Pe 21 martie s-au făcut șase ani de la primul tweet, just setting up my twttr, trimis de co-fondatorul Jack Dorsey. La mai mare!

Păsăroiul Twitter face 6 ani

 

Free Universal Construction Kit (nu încercați să faceți vreun acronim) e un kit de construit care e, în sine, o gașcă de adaptoare pentru toate tipurile de jocuri de construcție de pe piață, de la Lego la ce vreți voi. Ce e și mai cool e că poate fi scos la imprimantă 3D.

 

Google ne plimbă prin Amazon cu Street View-ul. Primim cu bucurie, doar e Ziua Mondială a Pădurii!

 

Browser you loved to hate e un Tumblr de spălare de imagine pentru browserele Internet Explorer. Despre IE 9 nu putem să vă spunem încă mare lucru, dar Tumblr-ul e cool.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35