Das Claudoskop: TV Big Brother, Androidul zburător


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

 

Olandezul zburător de data asta chiar zboară. Ce poți face cu un telefon Android și două controllere Wii MotionPlus: o pereche de aripi cu care să-ți iei zborul precum păsările.

 

Nici aplicațiile gratuite nu mai sunt ce-au fost. Bateriile device-urilor mobile se scurg mai repede de putere atunci când aplicațiile accesate sunt free.

 

Un blog de Tumblr, Microwhat, cu lucruri băgate la cuptorul cu microunde. Cum arată înainte, cum arată după. Mere, pepeni, trandafiri, un vinil de 7 inch, nu vă gândiți doar la mâncare.

 

Televizorul te spionează? După consolele și webcamurile instalate în laptop, e timpul ca și tv-ul să fie capabil de bigbrothering. Ultimele plasme și HDTV-uri de la Samsung sunt dotate cu cameră, microphone și software de recunoscut voce și chip.

 

Reclame la Lego cu personaje celebre. Ia ghiciți cine-s ăștia de mai jos!

 

Reclamă Lego
Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35