Das Claudoskop: Ziua Pi, Angry Birds în Spațiu


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: Amazon.com

 

Amazon a fost declarat cel mai mare provider de cloud computing. Are 450.000 de servere și, spun analiștii, e o afacere ce atinge deja un miliard de dolari. În top 5 se mai află Rackspace, Google, Microsoft și IBM.

 

Rușii și sud coreenii vor să ne aducă Ice Age-ul în carne și oase. Cercetătorii lor vor injecta ADN de mamut în ouă de elefanți. Sper ei să rezulte în acest fel învierea unor animale apuse acum 10.000 de ani.

 

Angry Birds chiar au ajuns peste tot. Inclusiv în spațiu, cu ajutor de la NASA. Iată cum:

 

 

Ieri a fost Ziua Pi. Neoficială, stabilită din cauză datei 3/14. Dacă sunteți destul de geekși vă puteți lua de pe Amazon o tavă de cuburi de gheață în formă de Pi, pentru la vară.

 

Știți cum să desenați un Bugs Bunny? Vă învață însuși marele Chuck Jones:

 

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35