Das Claudoskop: Logo Mapping, ochelari de ceață de la NASA


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

 

Citymaps.com

Encyclopaedia Britannica a anunțat că cedează în lupta cu online-ul și renunță să mai scoată ediție tipărită. Cele 32 de volume dintr-o ediție nu vor mai vedea lumina tiparului după 244 de ani de rutină. Editorii britanici își vor concentra eforturile în spațiul digital. The King is dead. Long live the King.

 

O pereche de ochelari de la NASA care te lasă să vezi prin ceață. Tehnologia folosită, AR (Augmented Reality) permite piloților să vadă versiuni virtuale ale traseelor chiar și în cele mai potrivnice condiții meteo.

 

City Maps e o hartă pe care sunt localizate toate afacerile cu tot cu logo-urile lor. Știi exact unde e magazinul cutare sau cutare. Arată spooky, noroc că e disponibilă deocamdată doar în New York și San Francisco. O tură de shopping peste Ocean, anyone?

 

Toshiba a lansat în Japonia un scanner comercial care nu se uită după coduri de bare, ci după forma produselor. Iată și cum funcționează.

 

 

Și încă un video magnific, cu The Solar Annual Report. Care chiar asta este: un raport anual care devine vizibil doar când cade lumina asupra lui.

 

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35