Dragostea-i ca și un accelerometru


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Înaintea buchetelor mari de trandafiri și a cinelor romantice, dragostea trebuie măsurată digital, cu rigoare și precizie. O aplicație de iPhone dezvoltată de Vlad Lungu și Svetlana Caliman îți poate spune la picioarele cui să-ţi pui tot devotamentul de care ești în stare.

Screenshot Love Detector

 

De la 1 la 10, cât de tare mă iubești? E una dintre întrebările acelea la care lucrul cu cifre devine o chestiune delicată. Dacă zici 9, i se ridică sprânceana, dacă zici 8 nu te văd bine, dacă zici sub 7 mai bine nu treci azi pe-acasă. Pentru că, de 8 martie, o asemenea întrebare are încăpățânatul obicei să fie mai des adresată, iată, există o aplicație de iPhone care te scutește de măsurători subiective.

 

”Love detector” îți poate face o declarație de dragoste pe o scală de la 1 la 10

Love detector e o jucărioară cu care nu trebuie să mai dai tu răspunsul la întrebarea de mai sus. Nu e în nici un fel verificată științific, nu e recomandată de nici o asociație de luptă pentru dragostea romantică. Dar îți poate face o declarație de dragoste pe o scală de la 1 la 10. Cu un ac indicator care pendulează random între “1 – nici nu vreau să aud de tine” și “10 – talismanul meu ceresc”.

 

“Această mașinărie eco-friendly utilizează tehnologie cutting edge pentru a aduce un zâmbet pe buze”, este descrisă aplicația în App Store. “E făcută în totalitate din materiale reciclabile, în majoritate pixeli, efecte sonore și coduri simpatice. Așa că nu trebuie să-ți faci griji că poluezi planeta”.

 

“Aplicația se bazează pe accelerometrul iPhone-ului”, explică pentru Das Cloud Vlad Lungu, unul dintre realizatorii Love Detector. Lui Vlad Lungu i-au trebuit doar 3 zile să dezvolte aplicația, care costă 0,79 euro în magazinul virtual Apple.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35