Das Claudoskop: Și Anonimii trădează, cel mai rapid robot de teren


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: matomeno.com

 

Șeful LulSec îi dă în vileag pe Anonymous. Sabu, care este, după spusele Gizmodo, liderul de facto Anonymous, a început să colaboreze cu FBI-ul și să își toarne colegii. Păi dacă așa arată un lider Anonymous, sigur s-a mai spulberat un mit.

 

Roboții cu picioare în loc de roți sunt ultima modă în rândul cercetătorilor americani. Cheetah, dezvoltat de DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), este un patruped care tocmai ce a stabilit un record mondial: aleargă cu 29 km/h. Va fi folosit pe câmpul de luptă, deși nu a fost încă învățat să alerge în zigzag.

 

 

Google schimbă numele magazinul de aplicații Android Market cu Google Play. Mișcarea vine pe fondul efortului Google de a oferi pe această platformă nu doar aplicații, ci și cărți, video și muzică celor care nu folosesc neapărat Android.

 

Este adevărat că Titanicul s-a scufundat din cauza unei iluzii optice? Pop Science spune că tot ce se poate. Un istoric britanic susține că în acea zi fatidică de 15 aprilie 1912 a existat o Fata Morgana pe undeva, cauzată de un fenomen atmosferic.

 

Un dop de sticlă cu USB. Briliant!

Alte articole