Das Claudoskop: Lady Gaga rupe Twitter-ul, o parodie Firefox la Twilight


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: architizer.com

 

Lady Gaga e primul utilizator de Twitter care depășește bariera psihologică sau nu a celor 20 de milioane de urmăritori. Justin Bieber, nici nu știi cât de-n urmă poți să fii (vreo 2 milioane de followeri în minus, după ce a fost cel mai urmărit ciripitor la un moment dat).

 

Că tot suntem în așteptarea noului iPad (se petrece mâine): se va numi iPad HD, nu iPad 3. Cel puțin asta susține CNET, care zice că Apple s-a săturat să numere și preferă să marșeze pe displayul HD al viitoarei tablete.

 

Mozilla face un concurs de filme scurte pentru a promova browerul open source Firefox, care nu o duce foarte bine. Cu un video parodie la Twilight (de văzut mai jos). Cool!

 

 

Șoc! Senzațional! Cercetătorii japonezi au făcut corzi de vioară din pânza recoltată de la 300 de păianjeni. Noroc că cei mai mulți violoniști din lumea asta nu sunt arahnofobi.

 

O baracă mobilă și demontabilă din gheață, pentru pescarii din Norvegia, evident. Via.

Alte articole