Das Claudoskop: iPad 3 se încălzește, AllThingsFacebook în România


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: pulseofcentralflorida.com

E clar că lumea nu mai are răbdare până miercuri, 7 martie, când e anunțată lansarea iPad 3. Pe net se fac deja scenarii despre cum va arăta noua tabletă Apple. Iar cel mai tare par să se apropie de realitate cei de la Mic Gadget. iPad 3 va avea, spun ei, o lentilă mai mare la cameră, o carcasă mai subțire, iar butonul de home va rămâne la locul lui, în ciuda zvonurilor că ar urma să fie scos de tot.

 

Yelp e cea mai nouă companie web ce valorează miliarde de dolari. Rețeaua socială de review-uri de restaurante și-a făcut debutul la New York Stock Exchange. IPO-ul (initial public offering) a fost cotat la 15 dolari pe acțiune, iar compania valorează 1,4 miliarde de dolari.

 

Regele pop e furat și după moarte. Hackerii au furat peste 50.000 de piese ale lui Michael Jackson din repertoriul Sony. Majoritatea pieselor nu au fost făcute niciodată publice. Sony a plătit 250 de milioane de dolari anul trecut pentru catalogul artistului.

 

Cea mai importantă conferință despre Facebook în Romania se numește AllThingsFacebook și va avea loc pe data de 20 martie la București.

 

Un viral livrat de Nike Italia, cu Kobe Bryant, Materazzi și alți fotbaliști în rolul de hoți de mingi. Cu acțiunea plasată în anii ’70, când erau în floare filmele cu tot felul de nelegiuiți.

Alte articole