Das Claudoskop: marea colectare Google, desktop augmentat și moda la astronauți

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Primăvară-vară marțiană

 

Începând de mâine Google va aduna toate informațiile de pe Youtube, Gmail sau căutări ale fiecărui utilizator, până acum disparate, într-o singură mare bază de date. Cine vrea să facă o ultimă curățenie prin datele de profil o poate face urmând instrucțiunile de aici.

 

Ce urmează după touchscreen? Un posibil scenariu e că ferestrele de pe ecran vor putea fi nu doar atinse ci și apucate zdravăn. Jinha Lee, un doctorand de la MIT Media Lab, a adus realitatea augmentată pe desktop.

 

Unde lucrezi se pare că e o informație mai valoroasă decât la ce videoclip te uiți acum. Veniturile obținute de LinkedIn cresc într-un ritm mai rapid decât ai putea da like, mai repede decât Apple, Zynga, Facebook sau Google.

 

Mai e ceva până vom putea merge pe Marte în papuci de plajă și ochelari Ray Ban. Mai e chiar mult dacă e să ne uităm la cât de puțin au fost modificate costumele de astronaut de-a lungul timpului.

 

Flickr a început să schimbe bătrânul design al site-ului. Prima modificare: fotografiile vor putea fi văzute și în modul ”justified”, à la Pinterest.

 

Alte articole