Das Claudoskop: a început WMC, operațiunea defriending, ploaia e calmant pentru vânt


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

barcelona

 

Astăzi a început la Barcelona World Mobile Congress, cel mai mare eveniment pentru industria device-urilor mobile.

 

Un nou studiu confirmă faptul că oamenii nu mai vor să adune cât de mulți oameni posibil și încep să renunțe la o parte a prietenilor de pe Facebook, să se detăguiască din pozele altora și să șteargă o parte a comentariilor.

 

Ploaia are un rol de care nu se știa. Calmează vânturile puternice prin frecarea dintre stropii de ploaie și curenții atmosferici. Așa arată un studiu publicat de revista americană Science.

 

Mic.ro nu ar fi avut succes nici dacă începea să țină cont de partea a doua din nume. Potrivit unui studiu publicat de revista Capital, doar 4% dintre shopperii online ar cumpăra alimente.

 

ARCA, sau Asociația Română pentru Aeronautică și Cosmonautică, a reușit să termine izolarea termică a motorului de rachetă la care lucrează. Like.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35