Das Claudoskop: Google face scufundări. Reclamele recunosc sexul. Cash Mobs.


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Catlin Seaview Survey

O variantă subacvatică a Google Street View. Mai precis, un tur fotografic de zile mari prin Marea Barieră de Corali din apropierea Australiei. Proiectul se numește Catlin Seaview Survey și e un joint venture între Google și University of Queensland.

 

Un nou fenomen social: Cash Mobs. Similar cu flash mob-urile, cash mob-urile adună împreună consumatori convinși să cheltuie bani pe produse locale pentru a sprijini comunitatea din care fac parte. Până în prezent, ideea a prins în 32 de state din SUA și Canada.

 

O reclamă stradală din Londra știe dacă ești bărbat sau femeie. E vorba, mai exact, de o reclamă interactivă, plasată în stațiile de autobuz, care utilizează tehnologia facial-recognition pentru a stabili genul persoanelor care sunt prin preajmă. Cu 90% acuratețe în recunoașterea sexului, nu stăm rău.

 

Cum au evoluat 12 logo-uri de branduri celebre și cum vor arăta ele peste încă vreo câțiva ani buni. Cam previzibil: se merge spre simplificare. Cu o singură excepție: Motorola, mereu surprinzătoare.

 

A, și azi e Dragobetele și ziua de naștere a lui Steve Jobs.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35