Das Claudoskop: 5% din adolescenți au iPhone. Google vinde ochelari. Adele ia platină pe iTunes


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Deepwater Champion

 

Deep­water Champion un vas de explorări marine cu o lungime de 229 de metri construit în Coreea de Sud a descoperit în perimetrul stațiunii Neptun gaze care ar putea valora 14 miliarde de dolari. Doar vasul, o minune a tehnologiei, valorează 1 miliard de dolari. E pentru prima oară când pe teritoriu românesc se explorează la adâncimi mai mari de 1000 de metri.

 

Studiul  ”Tânărul în România” făcut pe adolescenții români între 14-21 de ani din mediul urban arată că 79% dintre ei intră zilnic pe internet, 9% au o consolă de jocuri și 5% au iPhone.

 

Google ar putea începe să vândă ochelari care să transmită informații direct către ochii celor care-i poartă, vor avea sistem de operare Android și ar urma să coste între 250-600 de dolari.

 

Mozilla va lansa propria platformă de aplicații săptămâna viitoare la Mobile World Conference. Spre deosebire de alte magazine de aplicații, cele făcute pentru cel al Firefox vor folosi standarde deschise și vor putea fi folosite pe orice telefon, calculator sau tabletă. Sau ochelari.

 

Adele devine prima cântăreață care ia două discuri de platină pe iTunes pentru că a vândut mai mult de 2 milioane de albume într-un singur an. Doar în săptămâna de după ce a câștigat 6 premii Grammys albumul său numit 21 a fost cumpărat de 730.000 de persoane.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35