Das Claudoskop: Intel și chip-uri cu Wi-Fi, Google à la Foursquare, tiparniță cu USB


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Mașina de scris cu USB.

 

Intel anunță că va face chip-uri cu WiFi integrat. După ce a prezentat la CES o serie de chip-uri pentru ultrabook-uri, compania se pregătește să intre serios în zona mobilă. Următorul pas: un chip cu procesor Atom dual-core și WiFi integrat pentru smartphone-uri. Numele lui de cod este Rosepoint.

 

Latitude Leaderboard: Google vrea să fie noul Foursquare? Google mai face un pas spre social media, o zonă unde compania nu prea excelează. Săptămâna trecută a lansat o versiune cu update pentru Google Maps pe Android. Îi spune Leaderboard și permite utilizatorilor să câștige puncte făcând, în manieră Foursquare, checkin-uri în anumite locuri via Goole Latitude.

 

Pirate Bay ar putea fi interzis în Marea Britanie. Site-ul de filesharing distribuie ilegal muzică cu copyright, spun legiuitorii din insulă. Co-fondatorii Fredrik Neij, Peter Sunde și Carl Lundstrom au fost găsiți vinovați anul trecut și de autoritățile suedeze pentru același motiv.

 

Un steam punk de zile mari: mașina de scris cu USB. Poate fi atașată la desktop-uri, laptop-uri și tablete. Un video cu modul în care funcționează, aici.

 

S-a lansat Evrything, o companie de software care activează în domeniul web of things. E vorba de un startup elvețian, cu un român la bord. Care ne va povesti în scurt timp într-un material separat despre ce înseamnă acest internet of things.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35