Croitorașul cel Turific!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Bogdan Neagu e designer școlit la Newcastle. Anul trecut s-a întors în România și s-a apucat de croitorie și de un brand pe care îl crește încet, dar sigur: Turific! Handmade.

 

A pornit cu o mașină de cusut din bani primiți de la tatăl său. Și cu ideea în cap că vrea să facă haine pentru bicicliști. Exclusiv din materiale reciclabile. La început nu-i ieșeau prea bine cusăturile, nici nu găsea materie primă după pofta inimii.

 

Între timp s-a perfecționat, s-a extins cu gama de produse, de la șepci pentru cicliști, la genți pentru fete și băieți, portofele, perne în formă de litere, huse pentru iPad-uri și iPhone-uri. Are peste 1.000 de fani pe Facebook și un site, turific.tk, cu ajutorul căruia a reușit să vândă până acum în țări precum Germania sau SUA.

 

Cum să pui mâna pe-o șapcă hand made de la Turific!? Intri pe site, îți alegi trei culori în care vrei să fie ea (din cele 36 de nuanțe disponibile) și îi dai un mail lui Bogdan. Nu poți cumpăra direct de pe site în clipa de față, dar dacă îl rogi frumos dă el o tură cu bicicleta până la tine să îți aducă personal șapca custom made.

 

Șepci pentru bicicliști

 

Geantă dintr-un banner de la Festivalul Enescu

 

Portofele dintr-un banner de la Festivalul Enescu
Alte articole