3. Shopping like a …


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

… I’M BUSINESS

Ştiţi care sunt ultimele cotaţii Apple, ce procesoare mai pregătesc cei de la AMD sau cum să faceţi şi-n somn prelucrări imposibile în Photoshop, dar nu şi ce cadouri care să vă reprezinte aţi putea cumpăra de Crăciun. Das Cloud vă propune o ultimă listă cu sugestii. Azi, cadouri pentru virusaţii de “Business”. Pentru noii vizitatori, tipologiile “Tech” şi “Design”, aici şi aici.

A fost “Tehnologie”, a fost “Design”, e timpul să fie şi “Business”. Cinci sugestii pe care un business man out-of-the-box ar trebui le aprecieze în egală măsură. Oferta e deschisă. Citiţi, SWOT şi investiţi!

Craniul cu muzică
Dacă există boxe al căror design le apropie de operele de artă, cele din gama MinuSkull sunt opere de artă în toată regula care, nu tocmai întâmplător, sunt şi sisteme Hi-FI. Au ceva din aerul unui craniu luat prin surprindere, dar sunt simpatice. Ai de ales între trei variante: din lemn de nuc, respectiv lăcuite cu alb și negru, asemenea unui pian. Pot fi cumpărate de pe Minuskull.com, de la 1.500 de euro.

boxe minuskull

Siribători Conversate
Nimeni nu-și dorește să fie singur de Sărbători, dar se mai întâmplă. Cu noul iPhone cu voce de la Siri poți face însă (şi) conversația de complezență pe care ai fi avut-o cu rudele. Încă se mai poticnește dacă nu îi vorbești răspicat, dar promite să învețe repede. Iphone 4S este disponibil în oferta celor trei mari operatori de telefonie mobilă din România: Orange, Vodafone și Cosmote.

iPhone 4S

Locuinţa mea de vară e …
Iarna nu-i ca vara, se ştie, dar acum se fac cele mai bune pregătiri pentru sezonul estival. Așa că un cort e exact ce trebuie. Cele de la FieldCandy sunt pentru două persoane, oferă buzunare securizate și sunt construite dintr-un bumbac care permite o bună respirație. O să vă convingă însă definitiv în clipa în care veți vedea că puteți alege între mai multe imprimeuri: o felie de pepene roșu, o carte, o pajiște cu o oaie care se uită la tine sau un zid de cărămizi. Pot fi admirate și cumpărate de pe Fieldcandy.com.

Corturi FieldCandy

Triplu Gladwell
Concediul care urmează e numai bun de recuperat lecturile trecute cu vederea anul acesta. Titlurile obligatorii pe care vi le recomandăm sunt cele trei cărți ale lui Malcom Gladwell: “The Tipping Point”, “Blink” și “Outliers”, reunite într-o singură colecție. Pot fi comandate cu 50 de dolari de pe Amazon.

Colecția de cărți Malcom Gladwell

Little Printer
Poate cea mai compactă și mai mică imprimantă care există în acest moment, Little Printer printează lucruri pe care o imprimantă normală le-ar face pe suprafețe prea mari: un Sudoku, o agendă, o listă de cumpărături sau un horoscop. Se va putea comanda abia de la anul, dar așteptarea asta lungă merită trecută cu vederea. Mai multe detalii pe Bergcloud.com.

Little Printer
Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35