2. Shopping like a …


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

… I’M DESIGN

Nu aţi înţeles chiar tot din introducerea textului de alaltăieri? Vă simţiţi mai degrabă apropiaţi de design? Sunteţi în locul potrivit. Şi de data asta oferta a fost atent studiată, iar ordinea e tot aleatorie.

USS Cutter Pizza
Ce i-ar mai putea lua prin surprindere pe fanii care au ajuns “acolo unde nimeni n-a mai îndrăznit vreodată”? Ei bine, ce-aţi spune de un cutter de pizza sub forma USS Enterprise. Lama este fabricată din oțel inoxidabil, așa că acest cutter este o armă la fel de bună pentru a împărți felii de pizza sau a duce o luptă pe viață și pe moarte cu infidelii romulanii. Poate fi cumpărat de pe Space.com cu 30 de dolari. Nu mai ezitaţi. So, Mr. Data… Engage!

Cutter de pizza Star Trek Enterprise

Aseară ţi-am luat… o moleculă
Dacă aveţi o “jumătate” căreia îi place să-şi savureze fiecare înghiţitură de cafea, ce-ar putea fi mai potrivit decât un colier de care atârnă o moleculă de… cafea. În cazul în care nu vrei să rişti un exces de cofeină, poți oricând să alegi alte bijuterii cu molecule de serotonină (pentru fericire), dopamică (pentru dragoste) sau endorfină (pentru energie). Pot fi cumpărate de pe Etsy.com la prețuri cuprinse între 50 și 100 de dolari.

Colier cu molecule de cafea

Ciocolată DIY
Ciocolata se face de acum 3.000 de ani, dar cea pe care o savurăm noi azi e procesată atât de intens cu chimicale și zahăr încât gustul original de cacao se pierde prin ambalaj. Oricât de noob aţi fi în chimie, cu ajutorul acestei truse veți putea să vă bucurați de o ciocolată pe bune. Setul vine cu tot cu ingredientul magic pentru prepararea ciocolatei: cacao pură, care are de trei ori mai mulți antioxidanți decât pudra folosită în ciocolata obișnuită. Trusa poate fi cumpărată de pe Thinkgeek.com cu doar 10 dolari.

Trusa DIY pentru făcut ciocolată

Căldură via mănuşi USB
Vă încăpățânați să tastați la calculator chiar dacă la birou e mai frig decât afară? Cum!? E cald? OK, atunci vă încăpățânați să butonaţi laptopul, afară, cu gândul la un pahar de vin fiert. N-ar mai trebui să vă rețină nimeni din entuziasm. Mănușile G-Gloves USB sunt nu doar colorate, ci au și un USB care poate fi conectat la calculator. Sunt căptușite cu pernuțe care încălzesc în acest fel mâinile harnice. Pot fi cumpărate de pe Perpetualkid.com cu 25 de dolari.

Mănuși încălzite prin USB

Grafică fără computer
Al doilea volum din “Grafică fără computer” are 192 de pagini și include o selecție grozavă de caligrafii de pe vremea când scrisul de mână încă era obligatoriu în şcoli. “Yes, they can!”, dincolo de ocean începe să nu mai fie. Găsiţi în el tot felul de slogane, pancarte, tăblițe de informare sau dirijare realizate manual în timpul comunismului, fără tehnici mecanizate de multiplicare sau de manipulare digitală. Albumul costă 62 de lei și poate fi comandat de pe Graphicfront.ro.

Grafica fără computer
Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35