Generatorul de cadouri


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Să ghicești cadoul perfect de Sărbători, iar apoi să mai și bați magazinele în căutarea lui poate deveni un coșmar cu scufie roșie în zilele ce urmează. Noroc cu bunul și bătrânul Internet. Tastaţi o adresă, răspundeţi la câteva întrebări despre persoana care urmează să fie cadorisită şi veţi primi o listă cu cele mai potrivite 15 variante. Ho, Ho, Ho!

Chick_pie_pie / Flickr

Ce idee ar putea fi mai grozavă zilele acestea decât un motor de recomandat cadouri. Ce ar putea salva mai mult din prețiosul timp atunci când, în goana după darul cel mai potrivit, se intră în criză de idei? 15Gifts.com se recomandă ca un agregator inteligent de daruri pentru cei aflaţi în pană de ispiraţie.  Dezvoltat de britanicul Tom Cox, startup-ul se află undeva la granița dintre social commerce și recomandări de produse făcute de curatori, reprezentați în cazul de faţă de grosul utilizatorilor care intră pe site.

 

”Noi căutăm cele mai bune magazine online” – Tom Cox, 15gifts

15Gifts se uită la preferințele voastre, la persoana căruia îi e adresat cadoul, iar în final listează, după cum îi spune și numele, 15 posibile soluții numai bune de ambalat și pus sub pomul de Crăciun. Până acolo, eşti întrebat câte ceva despre vârsta persoanei pe care vrei să o impresionezi, despre relația pe care o ai cu ea sau despre bugetul pe care ești dispus să îl investești. Iar la sfârșit, 15Gifts caută cadoul cel mai potrivit prin 75 de magazine online din Marea Britanie. “Utilizatorii ne spun că doresc cadouri originale, alese cu grijă, pe care nu le găsesc în marile magazine. Așa că toate ideile pe care le oferim provin de la magazine online independente și unice”, spun cei din echipa 15Gifts.

 

Ideea din spatele 15gifts i-a venit lui Tom Cox acum un an, în timp ce își prindea și el urechile în panglicile încurcate ale cadourilor online. Concluzia: “Trebuie să fie o cale mai ușoară de a găsi ceea ce căutăm. În timp ce alte siteuri se fălesc cu sute și mii de cadouri din care poți alege, noi căutăm cele mai bune magazine online și oferim doar 15 variante care se potrivesc cu adevărat persoanei care primește cadoul”.

 

Chiar și în cazul în care cadoul căutat nu este perfect, să faci shopping online la retaileri din Marea Britanie este un pariu câștigător. Fie şi pentru simplu fapt că șansele să găsești un sticker cu un stencil semnat Banksy sau un telefon în formă de hamburger în magazinele fizice sau online din România sunt mai degrabă teoretice. Chiar şi pentru Moş Crăciun.

Alte articole