1. Shopping like a …


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

… I’M TECH

mac: ~ dasclooud$ sudo whoami
Password:
Dacă sunteţi “Tech”, încercaţi una dintre “jucăriile” de mai jos. Ordinea e strict aleatorie.

Tastatură Optimus Popularis
Creată de cunoscutul studio rusesc de design Art Lebedev, această tastatură are butoane care pot fi modificate în funcție de preferințele și stările de dispoziție ale utilizatorilor. Vrei să pui un smiley face în locul literei R? Nimic mai simplu. Acest cameleon cu taste costă 747 de euro și poate fi găsit pe Artlebedev.com.

Tastatura Optimus Popularis

Folie de protecție Belkin pentru iPad 2
Există pe piață o grămadă de folii de protecție pentru iPad. Dar cea de la Belkin ni se pare una dintre cele mai bune. Se împăturește în trei și protejează ecranul de orice contact cu tastatura. Folia costă 71 de dolari și poate fi cumpărată de pe Amazon.com.

Folie de protectie Belkin pentru iPad 2

Memory stick Victorinox Slim
Dacă asociaţi Victorinox doar cu bricegele, ar trebui să știți că elvețienii s-au apucat să înlocuiască lamele de oțel cu memory stick-uri. Victorinox Slim are o capacitate de 8, 16, 32, 64 sau 128GB. Și, cel mai important, nu te oprește nimeni pe aeroport cu el când vrei să urci în avion. Costă între 32 și 230 de dolari și poate fi achiziționat de pe Amazon.com.

Memory stick Victorinox Slim

“Steve Jobs” (de Walter Isaacson)
Biografia scrisă de Isaacson e una dintre cele mai fascinante descrieri de care a avut parte Steve Jobs. Isaacson a realizat timp de doi ani interviuri cu Jobs, dar și cu prieteni, colegi și rivali ai acestuia. Cartea e best seller 2011 pe Amazon, iar ediția în limba română este așteptată în luna februarie a anului viitor. Până atunci, poate fi cumpărată de pe Amazon cu 20 de dolari.

"Steve Jobs". De Walter Isaacson

Mouse buburuză
Imaginați-vă că în locul mouse-ului gri de pe birou țineți sub control tab-urile și click-urile cu o buburuză harnică. Sau, dacă preferaţi, o căpșună sau o inimă. Pat Says No a lansat o gamă de 33 de modele de mouse-uri din care sigur ai de unde alege o variantă care să-ţi placă.

Mouse buburuza
Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35