Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/full.php on line 11

Cele 6 discursuri de după Jobs


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

E dificil să ții un discurs după Steve Jobs. Speech-ul tradițional către absolvenții unei noi promoții Stanford a avut în primul an după cel al CEO-ului Apple nu unul ci doi susținători.

 

2006: Prezentatorul NBC Nightly News Tom Brokaw vorbește studenților despre datoria acestora de a contribui la mersul bun al societății. Brokaw îi mai previne pe aceștia să nu se bazeze exclusiv pe internet în viața de zi cu zi.


2006: Președintele Carnegie Corporation Vartan Gregorian a rămas în memoria studenților de la Stanford printr-o frază memorabilă: “Trebuie să învățăm să fim buni strămoși pentru generațiile viitoare”.

2007: Dana Gioia, președinte National Endowment for the Arts, a ținut un discurs critic despre rolul artei în societatea americană. “Piața face un singur lucru”, le-a spus ea studenților, “pune un preț pe tot ceea ce e în jur”.

2008: Oprah Winfrey a descris studenților experiențele media prin care a trecut începând cu 1976 și le-a oferit acestora trei lecții despre sentimente, eșec și găsirea fericirii.

2009: Judecătorul Anthony Kennedy a încurajat generația 2009 de la Stanford să răspândească în jur libertatea și litera legii.

2010: Ambasadorul SUA la Națiunile Unite, Susan Rice, a cerut studenților să inoveze și să slujească, să producă și să fie schimbarea de care societatea are nevoie. Speech-ul său a fost urmărit de peste 25.000 de oameni.

2011: Președintele Mexicului Felipe Calderón a ținut cel mai recent discurs de deschidere de la Stanford. Calderón a vorbit despre lupta dusă de el încă din adolescență pentru democrație și i-a încurajat pe studenți să nu renunțe niciodată la propriile idei și vise.

 

Alte articole